Parterapi Nordsjælland

Hvad kan parterapi i Nordsjælland gøre for mig?

Er du og din partner flere gange stødt på udfordringer? Er I langsomt ved at miste den ellers gode kommunikation, I havde, da I mødte hinanden? Er der flere dårlige og anstrengte dage end gode? Har I overvejet parterapi i Nordsjælland? Parterapi i Nordsjælland kan hjælpe mange par, der er ved at løsrive sig fra hinanden, uden at det er det, de har lyst til. Nogle er skeptiske over for hvad parterapi i Nordsjælland kan hjælpe dem med, og vil hellere selv finde ud af det, men sandheden er, at det ofte er bedst at have en tredjepart med, hvis man er viklet ind i problemer i sit parforhold.

Vi har samlet en masse referencer for par på hele Sjælland, der har fortalt om deres oplevelser med parterapi i Nordsjælland samt om, hvad parterapi i Nordsjælland har betydet for dem og deres parforhold.

”Parterapien KAN noget!”, klient om parterapi i Nordsjælland

Det er ikke så få gode referencer psykoterapeut med speciale i parterapi Vivi Rasmussen i Nordsjælland har fået sig gennem tiderne. Gennemgående for de mange gode referencer er blandt andet Birtha og Kurt fra Hillerød Nordsjælland, der sammen har gået til parterapi hos Vivi Rasmussens klinik Meant4you. De gik og overvejede at blive skilt på grund af en hverdag, hvor problemerne og irritationerne fyldte mere end kærligheden. De besluttede sig dog for at afprøve parterapi i Nordsjælland hos Vivi Rasmussen, da ingen af dem havde lyst til at undvære hinanden. Både Birtha og Kurt oplevede, at Vivi Rasmussen nemt og hurtigt kunne komme ind til sagens kerne, og de udtaler

”Det er ingen tvivl om, at vi var blevet skilt, hvis ikke parterapien kunne hjælpe os. Vi var så slidte og trætte begge to og havde helt mistet både retning og mål i vores liv med hinanden.”

Ifølge Birtha og Kurt er der ingen tvivl om, at parterapi i Nordsjælland har reddet deres forhold og de vil til hver en tid råde folk til at give det en chance: ”Parterapien KAN noget!”

Kom videre efter utroskab med parterapi i Nordsjælland

Også Kim og Lotte fra Hillerød har gået til parterapi i Nordsjælland hos Vivi Rasmussens klinik Meant4you. Deres problematikker havde stået på i et par år, men blev først rigtig betændt, da en af dem var utro. Krisen ville ingen ende tage, men de var alligevel stærke nok til at vælge at afprøve parterapi i Nordsjælland, inden de gav helt op. Deres konklusion på deres forløb med Vivi Rasmussen var, at hun havde fået deres forhold til at blomstre. Kim og Lottes problem var mest af alt, at de ikke var så trænede i, at kommunikere og snakke sammen, hvorfor de inviterede Vivi Rasmussen med ind i deres samtaler, for at få dem på geled. Deres afsluttende, rosende ord for den parterapi, de modtog i Nordsjælland er: ”Tak for alle de gange, du har troet på os, når vi selv har været ved, at miste håb! Du er en fantastisk terapeut!”

Også Andrea og Torben, der begge er 35 år, opsøgte Vivi Rasmussens tilbud om parterapi i Nordsjælland tilbage i 2011, da deres forhold var ved at gå i opløsning på grund af en omgang utroskab, der var svær at overkomme efterfølgende. De to havde en alvorlig krise, der var enormt opslidende, og ingen af dem troede rigtigt på det, da de startede deres parterapi i Nordsjælland:

”Dagligt oplevede vi at have konflikter, surmuleri, irritation og frustration.”

Ud ad til fik Andrea og Torben det til at se ud som om, at det hele gik fint, men i virkeligheden kæmpede de for overhovedet at kunne gå igennem en dag sammen. Utroskaben havde fået det hele til at falde sammen, og især deres fælles børn led under situationen. Her var Vivi Rasmussen med til at vende situationen og få dem til at se på det hele med helt andre øjne. At have Vivi Rasmussen med inde over gjorde, at de begge nåede ind til problemernes kerne, og hun fik dem guidet i den rigtige retning – den retning, hvor de turde, og kunne, snakke samme om deres problemer og udfordringer uden at det gik i hårknude. Også Andrea og Torben anbefaler varmt at afprøve parterapi i Nordsjælland: ”Vivi, vi siger dig tusind tak. Tillid, nærvær og indsigt er dine varemærker.”

Red dit ægteskab og tag til en parterapeut

Next Story »

Anvend støttestrømper til forebyggelse af åreknuder

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *