Min mand skal have naturlægemidler mod hyppig vandladning hos mænd

Min mand og jeg har bryllupsdag i morgen, og jeg har tænkt mig at give ham naturlægemidler for at mildne hans hyppig vandladning hos mænd. Det er ved at være et irritationsmoment og vi har meget svært ved at gå ud og spise, og hygge os andre steder end indenfor hjemmets fire vægge.

Det er måske ikke så romantisk en gave at give, men det er ikke så vigtigt for mig, fordi vi begge giver hinanden gaver, som er brugbare og forbedrer vores liv sammen. Der er mange kvinder, der burde give deres mand noget lindring med naturlægemidler, for der er rigtig mange, der lider af hyppig vandladning hos mænd.

Hyppig vandladning hos mænd er en folkesygdom, som de fleste mænd godt kunne tænke sig at slippe af med, fordi det er et problem i deres liv og en hindring for at leve, som de har lyst til. Det er derfor jeg giver min kære mand naturlægemidler, så vi kan nyde vores liv mere og komme lidt ud og se verden. Hvem ved, måske er det svaret på alle hans bønner, hvorfor jeg syntes det er den perfekte gave.

Narkose tandbehandling – kan man virkelig det, og er det sikkert?

Next Story »

Min ode til forkølelse – den årlige naturlige pause

One Comment

  1. Mads Jørgensen
    22. juli 2013

    Hej
    Jeg har selv problemer med vandladning. Og ledt efter det rette produkt mod det, og læste så det opslag, som dog er af en ældre dato. Men har det så virket for ham? Og hvilke natur produkter kan i anbefale?

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *