Mit transportfirma er mit liv

Jeg har været ejer af et transportfirma i mange år, og det er faktisk en rigtig god forretning, og jeg har næsten kun haft overskud i butikken, så det kunne jo ikke være bedre, men det kræver også gode ansatte, og det har jeg.

 Min far havde også et transportfirma, da jeg var barn, og jeg tror, at det er der, at jeg har fået interessen fra, for det var altid min drøm at være ligesom min far, når jeg blev ældre, og det må man sige, at jeg er blevet.

Min kone er også glad for vores transportfirma, og hun har sin daglige gang i firmaet som bogholder, og det var faktisk her vi mødte hinanden, så det er jo en meget sød historie, som vi kan fortælle vores børn om, når de bliver ældre.

Jeg mangler altid nye chauffører til mit transportfirma, så hvis du står med en lille chauffør  i maven, så skal du da prøve det hos mig, for jeg synes selv, at jeg er en god chef og dine kollegaer vil være alletiders, det kan jeg garantere dig for.

Next Story »

Bestil din flytning hos et professionelt flyttefirma

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *