Køb din ægløsningstest på nettet

Jeg har lige købt en ægløsningstest på nettet og det var bare så meget nemmere, end at skulle ned i butikken og gøre det, for jeg kan godt blive genert over at skulle købe sådan noget foran andre, og det er lidt plat, men sådan er jeg bare.

Der stod på siden, at min ægløsningstest ville blive sendt med posten, så det bliver spændende at se om jeg får den i morgen, eller om der måske går et par dage, men uanset hvad, så synes jeg det er lækkert, at den bliver leveret til døren.

Det er altså også billigere at købe sin ægløsningstest på nettet, for jeg sparede næsten halvdelen, og det var endda inklusiv portoen, for at få den sendt hjem til, så det er jo faktisk lidt vildt synes jeg, og jeg vil da klart anbefale andre at gøre det samme.

Nu ser jeg bare frem til at få min ægløsningstest leveret, også må jeg jo tage den derfra, for et er at få testen, noget andet er at bruge den rigtigt, og på det rigtige tidspunkt, og jeg vil så gerne have en lille, så jeg håber bare den regner rigtigt.

Sjov kampagne om kondomer fra Sundhedsstyrelsen

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *