Sjov kampagne om kondomer fra Sundhedsstyrelsen

Lige for øjeblikket kører sundhedsstyrelsen en kampagne, som endnu en gang skal få os til at bruge kondomer, når vi gør det frække.

 Kampagnen kører under overskriften ”Kun med kondom – Er i alene i sengen”. Sundhedsstyrelsen har lanceret et website, hvor reklamefilmen kan ses, eller genses og efter at have set den, må jeg indrømme, at jeg faktisk er rimeligt imponeret – Man får da nærmest lyst til at bruge kondomer.

Både reklamefilmen, men også hjemmesiden kan efter min mening godt fremme bevidstheden om, at til sikker sex hører der kondomer til. Sundhedsstyrelsen viser også, at de i forhold til deres kampagne evner at tænke nyt i forhold til at fremme brugen af kondomer.

Sexsygdomme er et problem, som koster samfundet masser af ressourcer i sundhedsvæsnet og ikke mindst masser af penge. Det kan godt være, at det ikke altid er det fedeste at skulle bruge kondomer, men på den anden side er det jo heller ikke fedt at få en vatpind stoppet op et vist sted, den oplevelse var da i hvert fald noget, der fik mig til at bruge kondomer.

Jeg håber, at den her kampagne også kan få nogle af drengene til at tænke sig lidt om, selv om at erfaringen viser, at det er pigerne, som er de bedste advokater, når det kommer til brug af kondomer.

Køb graviditetstest online

Next Story »

Køb din ægløsningstest på nettet

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *