Lacoste sko – Hvorfor har jeg dog ikke hørt om det før?

Det fransk ejede tøjfirma Lacoste, som er grundlagt helt tilbage i 1933 er fuldkomment gået min næse forbi. Jeg havde aldrig hørt om det før end at jeg skulle ud og købe nye sko. Jeg gik ind i den første den bedste skoforretning og så den med det samme. Jeg spurgte hvad det dog var for et mærke, og fik at vide at det var Lacoste sko.

Jeg går jo ellers meget op i mode og den slags, så man kan nok forstå at det undrede mig at jeg ikke havde hørt om Lacoste sko før. Selvom jeg måske ikke går helt så meget op i sko som mange andre kvinder, så laver Lacoste jo mange andre produkter, som for eksempel parfume og andet tøj.

Nå men jeg har naturligvis læst en masse om dem, for jeg skal naturligvis ikke stå tilbage for nogen, og specielt ikke mine modebevidste veninder som kan være noget så grusomme hvis man giver den mulighed for det. Jeg har naturligvis også købt mig et par Lacoste sko, for det var faktisk ikke til at stå for, og jeg kan da heller ikke vente med at vise dem frem for veninderne som jeg ved ikke kan hamle op med dem..

Kasketter med tryk – Det kan vel ikke være så svært

Next Story »

Adidas sko – De bedste sko jeg nogensinde har haft

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *