Kasketter med tryk – Det kan vel ikke være så svært

I den virksomhed jeg arbejder for er det blevet besluttet at vi skal promovere os selv noget mere, og begynde at dele merchandise ud og den slags. Vi har allerede skaffet meget af det vi har planlagt, men en ting som endnu ikke er lykkedes er kasketter med tryk.

Som ansvarlig for projektet har jeg ledtog ledt. Jeg har ringet fra Herodes til Pilatus og søgt i dagevis på nettet, men lige meget har det hjulpet. Jeg kan bare ikke finde nogen som kan lave kasketter med tryk for os.

Jeger ærlig talt blevet træt af at ledet, og således er denne blog post mit sidste forsøg på at finde hvad jeg leder efter i form at anbefalinger fra eventuelle læsere. så hvis du har nogen som helst idé om hvor eller hvem som kan lave kasketter med tryk, så tøv endelig ikke med at skrive en kommentar. Jeg ville jo også gerne belønne eventuel hjælp, enten på den ene eller den anden måde, men jeg skal naturligvis have grønt lys før end at jeg kan love noget med sikkerhed. Men jeg vil slutte nu. Husk at hvis du ved noget som kan være til hjælp, så kan det være at der følger en belønning med.

Køb dine billige army shorts online

Next Story »

Lacoste sko – Hvorfor har jeg dog ikke hørt om det før?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *