Køb graviditetstest online

Har du stået nede i dit lokale supermarked midt i en kæmpe kø, med en graviditetstest i hånden, velvidende, at alle i køen har set, at det er det du står med? Det har jeg prøvet, og jeg følte at hele køen stod og tænkte på det.

 Jeg har fundet en løsning på dette, da jeg er begyndt at købe mine graviditetstests online i stedet for, da de bliver sendt diskret med posten, og du får ikke krænket dit privatliv på samme måde, som når du skal indvie hele køen i, at du skal hjem og tisse på en pind.

Det er sjovt, at en graviditetstest kan gøre en så blufærdig, men det svarer vel lidt til at skulle købe tamponer, da man først havde fået menstruation. Det var jo en af de mest pinlige situationer man kunne blive sat i som teenager.

Jeg kan i hvert fald anbefale dig at købe din graviditetstest på nettet i stedet for at købe den i butikken, da det er en privat sag, der ikke kommer alle andre ved, og det er bare en rarere oplevelse, at kunne pakke den ud derhjemme.

Next Story »

Sjov kampagne om kondomer fra Sundhedsstyrelsen

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *