Jeg ville se ung ud igen!

 

Hej alle sammen!

Nu er det tid til endnu et indlæg her på bloggen, og i dag kommer indlægget til at omhandle noget lidt anderledes i forhold til det, som jeg plejer at skrive om. Jeg plejer jo som regel at skrive lidt mere om husholdsningsting såsom madlavning og lignende, men i dag synes jeg, at der skal være lidt fokus på den forfængelighed, som jeg altså også ejer.

Nu er jeg blevet nogle rynker fattigere

Jeg er en kvinde i min bedste alder, hvis du spørger mig. Men det er jo ikke altid lige at kroppen vil følge med det indre. Det er efterhånden blevet til nogle år, hvor jeg har kommet med nogle grimme rynker omkring min næse og mine øjne, som jeg længe har været ganske utilfreds med. Det er rigtig trælst, da jeg altså ikke endnu synes, at jeg er gammel nok til at have sådanne rynker siddende i ansigtet. Jeg føler mig pt. langt yngre, end jeg umiddelbart ser ud.

Efter at have læst diverse blogs og artikler både online og i magasiner har jeg givet diverse rynkecremer og lignende en chance, men jeg synes simpelthen ikke, at det har været til særlig stor gavn i forhold til at gøre mine rynker færre.

At lave mine egne ansigtsmasker som man jo også bliver anbefalet, dét har jeg også prøvet. Og dét hjalp heller ikke spor.

Jeg vil mene, at jeg generelt har en fornuftig og naturlig tilgang til livet. Jeg foretrækker naturlige ting, hvad enten det gælder fødevarer, medicin, produkter til hud og krop og så meget andet. Det har derfor aldrig været aktuelt for mig at gøre brug af sådan noget som botox og lignende. Men jeg var simpelthen nået til et punkt, hvor det plagede mig hver evig eneste dag, når jeg så mig i spejlet. Så efter lidt pres og støtte fra min kære mand, så valgte jeg at undersøge alt det om botox lidt nærmere.

Da jeg havde fået sat mig ordentligt ind i det, var jeg mere tryg ved tanken om botox. Det var muligvis fordi, at jeg havde vænnet mig til tanken om det. Men hvem ved.

Jeg faldt over Nygarts hjemmeside, som var rigtig tillokkende, og det endte med at jeg bookede en forundersøgelse, hvilket er påkrævet. Jeg kendte dem i forvejen godt for deres reklamer på busserne i København, så jeg var ret sikker på, at det ikke var fup og fidus.

Resultatet er jeg blevet rigtig glad for. Og igen kan jeg føle mig som den unge og friske kvinde, som jeg nu selv synes, at jeg er.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *