Dart

Jeg elsker at spille dart med venner og familie

Jeg er ret glad for at spille dart. Jeg ved ikke helt, hvornår interessen opstod. Det har bare altid været noget, jeg godt kunne lide, ikke kun på barer, men også derhjemme. Det er altid et festligt indslag, når man har besøg. Så kommer man op af sofaen, og det er også en god måde at lære hinanden at kende på. I hvert fald når jeg vinder, hæ hæ. Spøg til side. Min pointe er, at jeg tænkte, jeg ville dele lidt af min dartinteresse med Jer. Jeg ved nemlig, at der er mange derude, der er glade for at spille dart, og som ikke får gjort det nær så ofte, som de gerne ville. Det er der heldigvis en løsning på.

Få dit eget dartspil derhjemme

Hvem siger, at dart kun er til barer og fritidshjem? Vi har et dartspil hængende i kælderen, hvor vi spiller en gang imellem. Det er især, når vi har gæster, at vi går derned. Det er en meget god måde at få snakket sammen på, samtidig med at man laver noget sjovt og aktivt. Det er også en vinder blandt de yngre, så har man børn, er det virkelig en investering i et par timers fred. Hvis du ikke ved, hvor du kan få fat i et godt dartspil, kan jeg anbefale dartshop.dk, hvor jeg også købte mit spil. Der kan du få alt, hvad du skal bruge til at gøre dit spil gennemført og helt personligt.

Gør dit udstyr personligt

På dartshop.dk er der mange muligheder. Både med pile og spil. Eksempelvis kan man finde frem til lige det design, der passer bedst til en selv. Man kan også vælge, hvor tunge pilene skal være. Jeg har købt nogle fine lyserøde pile, der passer perfekt til mig og min personlighed. Faktisk tror jeg, jeg vil gå ned og tage et spil nu!

Puslespil i alle sværhedsgrader til både børn og voksne

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *