Godt at der findes sådan en fantastisk låsesmed på Vesterbro

Ja så har jeg altså gjort det igen. Jeg ved ikke hvorfor jeg altid kommer så galt af sted, men det er da i hvert fald godt at låsesmed Vesterbro altid er på pletten.

Nå men det der skete var at jeg havde været hos besøg hos min mormor i Lynge, og det er jo alligevel et stykke vej fra Vesterbro, så jeg var naturligvis meget træt da jeg kom hjem hen ad en et tiden om natten, kun for at finde ud af at jeg havde glemt mine nøgler i Lynge. Altså var jeg låst ude. Jeg gad jo ikke at køre tilbage og hente nøglerne, så jeg prøvede kælderdøren som nogle gange ikke lukker ordentlig, og det virkede. Desværre smækkede kælderdøren som ikke kan åbnes indefra bag mig, og der var ligeledes låst op til selve huset. Så nu var jeg ikke blot låst ude, jeg var låst inde. Så skal jeg lige love for at jeg var glad for at jeg havde nummeret til låsesmed Vesterbro.

Låsesmed Vesterbro forstod at situationen var noget mere kritisk end normalt, så de var på pletten næsten med det samme. Det synes jeg er god service så hurra for låsesmed Vesterbro.

Billigt flyttefirma – De bedste flyttefirmaer er online

Next Story »

PH lamper er nu engang en fryd for øjet – Dansk design i verdensklasse!

One Comment

  1. Berit
    21. november 2011

    Det var da godt nok heldigt, at låsesmed Vesterbro kom så hurtigt og så endda midt om natten. Ellers tror jeg, at du havde haft en lang nat forude.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *