Er den gal med din fordøjelse, så kan det generelt afhjælpes!

Flere mennesker end man tror har problemer i større eller mindre grad, med deres mave og fordøjelse, i nogle tilfælde grundet en lidt usund livsstil, men bestemt også i nogle tilfælde på baggrund af et mindre effektivt tarmsystem fra naturens side. Problematikken omkring de her maveproblemer, der kan give luft i maven, den velkendte rumlen ligesom når maven er sulten og generel ubehag, er noget der kan tages hånd om via balance oprettende mælkesyre produkter.

Hvis du har en oplevelse af til tider, at føle dig oppustet, ofte har en mave der rumler højlydt og må arbejde for sagen når du er på det lille hus, så er der ikke langt til en løsning, der kan skabe mere ro om din mave, dit tarmsystem og i det her tilfælde, din tyktarm. Bakteriefloraen i din tyktarm er altafgørende for din velvære og en sund fordøjelse igennem alle døgnets fire tyve timer, så L+ mælkesyre kan gøre underværker.

Jeg har selv i mange år haft problemer med min mave og fordøjelse, i starten tænkte jeg ikke så meget over det, men gradvis blev det mere og mere ubehageligt, jeg brugte alt for lang tid på toilettet og det tog faktisk til sidst ret meget på psyken, fordi jeg konstant følte ubehag og rumlen. Løsningen fandt jeg i et produkt med L+ mælkesyre (højredrejende mælkesyre), der kan indtages på forskellige måder og samtidig også bruges alternativt til pleje af ydre småskrammer, lindring af insektbid og lettere hud irritationer.

Jeg laver supper og te på rigtige urter fra helseforretningen

Next Story »

Porcelænsfacader og tandlægeskræk

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *