Modernisering af huse har taget sit indtog på den danske scene

Danskerne dyrker modernisering af huse som aldrig før, ikke mindst i kraft af heftigt stigende priser på energi og fossile brændstoffer, der har gjort det til en kunstart at spare på forbruget og frem for alt holde på varmen. Derfor gennemgår mange huse af lidt ældre dato i disse år, en overordnet modernisering af vinduer, døre, varmesystemer og i stor grad isolering af loftrum og husmure. Det kan nemlig rigtig godt svare sig at få opgraderet den forældede bygningskonstruktion, med nye og langt mere moderne tiltag.

Rigtig mange vælger at gå målrettet imod bedre isolering af deres husmure og det er bestemt en god strategi, men kan budgettet bære udgiften, så er det klart en mere færdig og effektiv løsning, at gå efter flere afgørende steder i bygningen. Modernisering af huse dækker over langt mere end isolering, det drejer sig i stor grad også om at få lukket de andre steder, hvor at varmen let kan slipper af sted alt for hurtigt.

Der ikke er tale om en komplet ombygning af hus konstruktionen, men om udskiftninger af vitale steder gamle vinduer uden en ordentlig termobeskyttelse, utæte og dårligt isolerede døre, samt tykkelsen på den isolering der ligger imellem loftrum og selve boligen. Modernisering af huse i hvor tid, er nødsaget til at komme hele vejen rundt, for at opnå en reel besparelse på energiforbruget, men investeringen tjener i mange tilfælde sig selv ind, i løbet af en år række.

Jeg tager gerne imod gode ideer til min indretning

Next Story »

Håndværker døgnvagt – Når lokummet brænder

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *