Flådestyring – hav bedre kontrol med dine lastbiler ved brug af moderne flådestyring

Har du et logistikfirma, så anvend moderne flådestyring. Flådestyring er GPS-baserede redskaber, som hjælper dig med at holde god kontrol med dine lastbiler.

Ejer du et transport- eller logistikfirma, og vil du gerne maksimere udnyttelsen af dine ressourcer? I så fald, så kan du overveje at bruge moderne flådestyring. Flådestyring giver dig i denne forbindelse et bedre overblik over dine lastbiler og en mere effektiv drift af din virksomhed.

Hvad er flådestyring?
Flådestyring er et arbejdsredskab, som mest bruges i forbindelse med køretøjer: Lastbiler, trailere, biler, varevogne, containere, traktorer og motorcykler. Dog kan flådestyringen også i princippet bruges til alle andre slags maskiner.

Hvad gør flådestyring for dig?
Flådestyringsredskaber kan bruges til mange forskellige ting. Blandt de væsentligste fordele kan her blandt andet nævnes: Fortæller dig hvor dine lastbiler er lige nu; hvem der bruger dem lige nu; og om kundernes fakturering er korrekt.

Tag i denne forbindelse kontakt til din lokale forhandler af flådestyringsudstyr og hør om de mange forskellige måder, som dette udstyr kan hjælpe dig med at optimere din drift.

One Comment

  1. Nanna Østerlund
    4. december 2012

    Det lyder som en rigtig god ide at bruge flådestyring i sådan et tilfælde. Jeg har selv arbejdet i branchen i mange år, og jeg tror helt sikkert, at vores hverdag ville være lidt nemmere med et moderne og velfungerende system som fx flådestyring.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *