Glæder mig ubeskriveligt til vores firmajulefrokost 2011

Jeg glæder mig så meget til vores firmajulefrokost 2011! Vores julefrokoster plejer som regel ikke være særlig spændende idet bestyrelsen plejer at være ret cheep. De vil helst ikke ”brænde” så mange penge af på den slags.

De behøver ikke at bruge alt for mange penge, hvis de gerne vil have at vi i det mindste får noget lækkert julefrokostmad. Det fandt de så ud af sidste år, hvor en kollega anbefalede et eventfirma, der kunne stå for vores julefrokost uden at det kom til at koste alt for meget. Jeg kan love Jer for at det var en kæmpe succes – og succesen gentager sig forhåbentlig til vores firmajulefrokost 2011.

Alle synes at vores julefrokost var kanon fed sidste år, men vi har været meget i tvivl om bestyrelsen havde lyst til at gøre det samme til vores firmajulefrokost 2011?

I dag blev der så meddelt at der ikke var nogen grund til at gå i flere måneder og undre sig over om det kom til at ske. Der er allerede blevet besluttet, at vores firmajulefrokost 2011, skal afholdes samme sted som sidste år!

Det bliver så fedt og jeg kan slet ikke vente!!

Next Story »

Sommerfest i København skal arrangeres af eventfirma.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *