Billige rengøringsmidler er ikke så svære at få fat i længere.

Jeg har været vant til at købe mine såkaldte billige rengøringsmidler hos en grossist, som er en af de største i Midtjylland, hvor jeg har mit rengøringsfirma. Men efter at der er kommet nogle billigere leverandører på markedet har jeg skiftet min tidligere leverandør ud og i stedet er jeg begyndt at handle rengøringsprodukter online.

De webshops som sælger billige rengøringsmidler engros online, kan ligesom alle andre webshops tilbyde deres produkter til nogle helt andre priser end i butikkerne. Jeg troede dog ikke at prisforskellen mellem en grossist og en webshop kunne være så stor, som den rent faktisk er. Jeg blev gjort opmærksom på nogle af de webshops som er kommet af nogle af mine kolleger i branchen og tjekkede det naturligvis med det samme. Jeg blev meget positivt overrasket og bestilte da også straks vareprøver på nogle af deres billige rengøringsmidler med det samme.

Det ene sted havde de endda nogen super gode tilbud på microfiberklude. De havde priser på microfiber, som jeg ærligt talt ikke har set før. Jeg har længe gået og overvejet at skifte alle mine klude ud med microfiberklude, men har indtil nu syntes at microfiberklude var alt for dyre i forhold til almindelige klude. Nu har jeg dog taget beslutningen om at gøre det, så samtidigt med at jeg bestilte billige rengøringsmidler, bestilte jeg også en ordentlig røvfuld microfiberklude. Mit rengestykke viser nemlig, at jeg kan spare rigtig mange penge ved fremover at købe rengøringsprodukter online.

Dejlige nyvaskede microfiber klude er lækrere end halvvåde karklude

Next Story »

Der skal en del rengøringsmidler til for at shine min lejlighed op

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *