Min kæreste fik en vildt fed army shirt fra sin lillebror i London

Min kæreste havde fødselsdag i weekenden, og han fik en masse fede gaver. Han fik vildt meget tøj, jeg gav ham dog en barbermaskine, så en elektrisk en. Nåh, men hans lillebror bor i London og har en totalt fed stil. Han havde købt en totalt fed gave til min kæreste, en army shirt.

Han havde købt den på et eller andet tjekket loppemarked i London, vistnok i Camden Town eller sådan noget. Han sagde, de havde vildt mange varer, men at de dog var ret dyre, derfor fik han bare en enkelt army shirt.

Den klæder min kæreste rigtig godt, så jeg kunne godt tænke mig at han fik nogle flere af den slags shirts i army stil. Jeg har forsøgt mig med at søge på army shirt online, og jeg har fundet ud af, at man behøver slet ikke tage til London for at købe fede army shirts. For der er nemlig nogle rigtige fede webshops herhjemme, hvor der er mange forskellige stile, og der er nogle der mindre præcist om den han fik i gave.

Vi har snart årsdag, så jeg tror han skal have endnu en army shirt der. Jeg ved godt jeg bare efterligner hans bror fødselsdagsgave til ham, men den er bare så fed, og det er synd, han kun har en, vi vasker ikke så tit nemlig, og han vil hele tiden have den på 🙂

Min niece skal have camouflage tøj til børn, ikke flere flæser!

Next Story »

Jeg glæder mig mega meget til skiferien, vi skal ha skimasker på!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *