Eye Q fiskeolie hjælper på koncentration og hukommelse

Min søster har en søn, der har fået konstateret ADHD. Som mange nok allerede ved, er det den lidt mere flatterende betegnelse for at være damp-barn. Det kan godt være hårdt nogle gange for min søster med en søn, der til tider virker en smule aggressiv og ikke mindst ukoncentreret, men  nu har hun læst lidt om noget fiskeolie, der hedder Eye Q, som skulle styrke koncentrationsevnen.

Man siger jo generelt om fiskeolie, at det er med til at styrke hukommelse og koncentration, men Eye Q skulle være ekstra godt til børn med ADHD, og jeg har efterhånden læst en del succeshistorier fra forældre til ADHD-børn, der har haft stor succes med at give deres børn denne slags fiskeolie.

Jeg er meget spændt på, hvad min søster har at sige om fiskeolien fra Eye Q, når de har prøvet det et stykke tid, og jeg håber, det kan hjælpe på min nevøs koncentrationsbesvær.

Jeg tænker dog kun positivt omkring Eye Q. Alene på navnet virker det som om, dette kosttilskud er rigtig godt for hjernen, og når jeg læser de mange historier på nettet, kan jeg ikke lade være med at håbe på, det også er godt for min søster og hendes familie.

Min ode til forkølelse – den årlige naturlige pause

Next Story »

Hvor finder jeg de bedste priser på Back on Track produkter?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *