Casper Tingkær

En spændende fremtid for Casper Tingkær

Oprindeligt er Casper Tingkær fra Odense, men er i dag bosat i København sammen med sin familie. Til trods for det travle arbejdsliv får Casper Tingkær også tid til andre ting, som at tilbringe tid med familien og sport. Casper Tingkær kan godt lide at dyrke en masse sport, hvor han specielt foretrækker at spille squash og fodbold.

Gennem hele Casper Tingkærs erhvervsmæssig karriere er det tydeligt at se, at han har været i besiddelse af et stort forretningstalent. Efter at have skiftet karriere til medicinalbranchen har Casper Tingkær med sit enestående forretningstalent formået at sætte flere forskellige iværksætterprojekter i værk. Uden tvivl har det været spændingen og det store drive, som Casper Tingkær mener, har drevet ham til den succes han har i dag. Ifølge Casper Tingkær vil det ikke have været muligt at skabe 4 succesfulde virksomheder uden at besidde ildsjælegenet.

Nye udfordringer – hele tiden

I dag står Casper Tingkær i spidsen som Managing Director hos Nordic Medical Solutions ApS. Siden 2012 har Casper Tingkær haft den ledende stilling, og der er ingen tvivl om at der venter flere store og spændende udfordringer for Casper Tingkær fremover. Casper Tingkær har altid været typen, der har været ivrig efter at gå på jagt efter nye ting, og dette er vigtigt i forhold til at være en iværksætter helt i toppen.

Casper Tingkær har haft en lang og succesfuld karriere inden for medicinalbranchen, som han endnu ikke har lagt bag sig. Hos medicinalvirksomheden Nordic Medical Solutions ApS gælder det nu om at tage hånd om nye projekter for Casper Tingkær, hvor tiden vil vise, hvilke nye projekter han vil sætte i gang for virksomheden. Der er dog ingen tvivl om, at Casper Tingkær har det rigtige mindset, når det kommer til iværksætteri, og han vil derfor være i stand til at bære nye projekter igennem til succes.

Begravelses Service og deres ydelser

Next Story »

Når du skal vælge frisør i Hillerød

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *