begravelses service

Begravelses Service og deres ydelser

Har du mistet en af dine nærmeste, og er usikker på, hvordan man kan arrangere en god afskedsceremoni? Så står Begravelses Service altid klar til at hjælpe dig. I dag kan de fleste mennesker ikke komme uden om at miste en, man holder meget af. Det kan være meget forskelligt, hvordan man som person kommer igennem sorgen. For nogle kan det være utroligt svært, mens andre er i stand til at klare det, men uanset hvad så er det naturligvis ikke en situation, man ønsker at stå i. Dog kan det være vanskeligt for langt de fleste at acceptere et dødsfald. Begravelses Service kan hjælpe dig med at arrangere lige nøjagtig den form for afsked, der ønskes af den afdøde og familiens ønsker.

Med mange år på bagen, har Begravelses Service formået at skabe et professionelt team af medarbejdere, der har de rette kompetencer til at arrangere alle typer af afskedsceremonier. Uanset om der ønskes en traditionel, kirkelig begravelse, en begravelse og bisættelse for andre trossamfund efter andre skikke – eller om det skal være en ateistisk begravelse, så kan bedemændene hos Begravelses Service tilbyde den nødvendige hjælp. Ved siden af de traditionelle bedemandsopgaver, så tilbyder Begravelses Service også professionel juridisk assistance i forhold til behandling af dødsboet i skifteretten.

Sig farvel – præcis som du ønsker det

For nogle er det første gang at man oplever et dødsfald. Det kan derfor betyde at man som pårørende midt i sorgen skal tage stilling til en masse spørgsmål og mange praktiske ting. Det kan ikke altid være lige så nemt som pårørende at tage højde for alle de praktiske ting i forbindelse med at arrangere en begravelse. Hos Begravelses Service har de gennem flere år hjulpet flere med alt det der hører til planlægnings- og gennemførelsesdelen med at arrangere en afskedsceremoni, så den bliver i overensstemmelse med den afdødes og pårørendes ønsker, hvorfor Begravelses Service kan være den rette til at guide igennem hele processen omkring et dødsfald. Bedemændene hos Begravelses Service sørger for at der bliver taget hånd om alle de praktiske problemer ved begravelsen, hvorfor Begravelses Service fornemmeste opgave er at hjælpe med at finde frem til de behov og ønsker, der er i forhold til afskeden og hvordan ceremonien skal forme sig. Uanset på hvilket tidspunkt du har brug for hjælp, så er det muligt at kontakte en bedemand hos Begravelses Service hele døgnet.

Inspiration til en personlig og mindeværdig afskedsceremoni

Når det gælder planlægning af afskedsceremoni, er der en række praktiske ting man skal tage stilling til, og få på plads. Foreligger der ikke allerede et ønske fra den afdøde af, så har man som pårørende valget om den afdøde skal begraves eller brændes. Det er Begravelses Service fornemmeste opgave at sikre, at den begravelse eller bisættelse de bistår med at arrangere bliver personlig mindeværdig. Det er vigtigt for Begravelses Service, at du selv får muligheden for at sætte dit eget præg på indholdet af ceremonien. Selvom Begravelses Service er tilstede under hele processen, så er det en stor ære for Begravelses Service at du får lov at forme ceremonien efter dit ønske, og derved får lov til at tage ordentlig afsked med den afdøde. Har du ikke specifikke ønsker til ceremoniens indhold, der kan bestå i valg af musik, sange, tekster og eventuelt ritualer, så kan Begravelses Service også hjælpe dig med at tage valget.

Som pårørende til den afdøde, skal man også træffe valget om, hvor ceremonien skal foregå, som enten kan være derhjemme, udenfor kirkens område eller et helt tredje sted. Begravelses Service har mange års erfaring med at arrangere afskedsceremonier i alle former, og Begravelses Service kan derfor rådgive dig grundigt om, hvad der er den rette løsning for dig. Derudover har nærmeste pårørende også mulighed for at udsmykke den afdødes kiste, som eksempelvis kan være i form af blomster eller i det hele taget udsmykning af de omgivelser, hvor ceremonien skal finde sted. Har du brug for hjælp til en passende udsmykning hjælper Begravelses Service dig naturligvis også med den slags. Står du og sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Begravelses Service døgnet rundt.

 

TMC Telemarketing og de mange ydelser

Next Story »

En spændende fremtid for Casper Tingkær

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *