TMC Telemarketing og de mange ydelser

I 2001 startede Torben Larsen TMC Telemarketing med en klar mission om at være det bedste alternativ til virksomheder, der ønsker seriøs og effektiv telemarketing.

TMC Telemarketing ligger i Horsens og betjener årligt over 10 børsnoterede virksomheder, der alle har oplevet mere salg på grund af TMC Telemarketing og deres dygtige og engagerede medarbejdere. Ved konstant at stræbe efter perfektion og kun lade det bedste af det bedste være standarden, har TMC Telemarketing øget flere af sine kunders ROI med op til 200.

Med 93.000 møder – med potentielle for salg – bag sig har TMC Telemarketing vist sig at være yderst effektiv i sin mission om at være de bedste på markedet.

Derudover har TMC Telemarketing håndteret næsten 180.000 in-bound opkald for en lang række tilfredse virksomheder, der alle så potentialet i at outsource deres telemarketing til TMC Telemarketing.

TMC Telemarketing og KantineDataBASEN

Det var dog ikke nok bare at excellere inden for telemarketing, hvilket er derfor TMC Telemarketing skabte KantineDataBASEN. KantineDataBASEN er en enorm database, for alle der er interesseret i forhold som:

  • Kantineforholdene i virksomheder med mere end 50 ansatte.
  • Køkkenforholdene på Cafer, hoteller, konferencecentre og restauranter.
  • Produktion- og modtager køkkener i storkommuner i landet og hospitaler og sygehuse med mere end 50 ansatte.

Desuden giver databasen adgang til direkte dialog med køkken- og kantineansvarlige. Databasen er udviklet fra TMC Telemarketing til både private virksomheder og den offentlige sektor.

Andre databaser

Har man andre behov end en database over kantiner og køkkenforhold, kan TMC Telemarketing også levere i dette. Databaser er en sikker vej til succes. Data er mere vigtigt end nogensinde, og en virksomhed kan både målrette sine ressourcer og tid bedre, hvis de benytter sig af optimerede og relevante databaser.

Hos TMC Telemarketing er man eksperter i dataindsamling, datarens, validering og databerigelse. Det kan være alt fra kundedatabaser og konkurrentdatabaser. Eller databaser over kunders nye ønsker eller behov i markedet. TMC Telemarketing er leveringsdygtig i dem alle.

Det bedste argument for at investere i databaser vil være, at offentlige databaser ofte vil være op til et halvt år gamle, i forhold til oplysningerne der er og finde. TMC Telemarketing og deres databaser bliver konstant vedligeholdt og opdateret.

Leadgenerering

Med en ekspertise inden for dataindsamling tager TMC Telemarketing og dens medarbejdere sine evner og favner bredt. Det er derfor også muligt at få relevant og effektiv leadgenerering igennem TMC Telemarketing.

Leadgenering er afgørende for en virksomhed, hvis denne ønsker at skabe vækst og øge sit salg, men for mange virksomheder er det ikke altid noget, man har ressourcer eller tid til.Det er dog en fatal fejl at lade dette gå glemt i virksomhedens strategi, eftersom at nye og stærke kunderelationer vil være afgørende for en virksomheds fremtid.

TMC Telemarketing har stor erfaring med leadgenerering og booker kun relevante møder for sine kunder. Derfor sikres det sig, at begge parter (kunde og virksomhed) ikke spilder deres tid ved et møde, og får det bedste udbytte.

In-bound call center

In-bound call er en af de ting, der ikke kan planlægges, og altid vil være en udfordring for en virksomhed i løbet af den daglige dag. Det kan være pludselig sygedom. Eksempelvis når influenza sæsonen starter op i November, eller måske er frokosten ofte afbrudt af opkald, der kræver opmærksomhed.

Det kan også være, ens virksomhed kører en meget vigtig kampagne, og der derfor vil være behov for aflastning på telefonerne. Alternativet kan være mistet salg og dermed en mindre frugtbar kampagne end planlagt.

TMC Telemarketing kan sikre din virksomhed, at telefonen altid bliver taget, og at der derfor ikke går nogle vigtige opkald tabt. Der er stor fokus på, at kvaliteten af opkaldet vil være præcis den samme, som hvis egen virksomhed havde stået for det. Hvad end ens behov, har TMC Telemarketing en løsning klar.

Føler du dig mere træt og snottet på arbejdet?

Next Story »

Begravelses Service og deres ydelser

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *