Det anbefales at inddrage legetøj i sex!

Det er lidt pinligt at skrive om sex osv. på min blog og i det hele taget, men jeg føler mig dog alligevel drevet til at tage det op, fordi jeg på det seneste har opdaget det dejlige ved sexlegetøj. Nu spørger du nok, hvorfor jeg tager dette op nu, men det er fordi, jeg gerne vil dele mine gode oplevelser og have andre til at opdage, hvordan sexlegetøj kan gøre sex mere spændene og sjovt.

Men det er ikke bare det, fordi jeg har også haft problemer med at nyde sex som min kæreste gør, hvilket har gået mig på, hvorfor vi besluttede os for at prøve noget mere end missionærstillingen. Ingen af os er vilde i sengen, hvilket var en del af grunden til, at vi godt kunne tænke os at krydre det lidt op.

Vi tog os mod til det og købte tre meget forskellige ting, for at prøve det ad, hos en butik der hedder lovejoy.dk. Vi købte en lille pisk, en dildo og en vibrator.

Vi blev hurtigt enige om at pisken ikke var noget for os, men at den var meget sjov. Vibratoren og dildoen var til gengæld noget der frembragte glæde. Vi fik begge bedre klimaks, og nu har vi det sjovt med sex også.

Hvis ikke du har prøvet det, så anbefaler jeg det hermed til alle, der måtte læse dette.

Next Story »

Hvad kan parterapi i Nordsjælland gøre for mig?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *