Derfor skal man investere i en CO2 alarm

En CO2 alarm er essentiel i boligen, på arbejdspladsen og kontoret, såfremt man ønsker at opretholde et sundt indeklima og godt velbefindende. Større mængder CO2 kan nemlig have skadelige konsekvenser for helbredet, herunder hovedpine, træthed og svimmelhel.

Hvad er CO2?

CO2 er en luftart, som hverken kan ses, lugtes eller smages. Luftarten findes naturligt i atmosfæren og udledes, når mennesker trækker vejret. Selvom det er naturligt, så kan for store mængder være skadelig for ens velbefindende.

En CO2 alarm forebygger et usundt indeklima

Der findes mange måder, hvorpå det er muligt at forebygge et usundt indeklima. Som udgangspunkt er det altid fordelagtigt at opretholde en jævn udluftning i boligen, på kontoret eller i skolen. Dette er med til at udskifte luften, således niveauet af CO2 ikke når skadelige højder.

Dog kan det være svært at vide, hvornår CO2 niveauet er skadeligt for helbredet, da det hverken kan lugtes eller smages og er usynligt.

Derfor er det muligt at investere i en CO2 alarm, der reagerer når niveauet af CO2 bliver for højt. Hos Hammer Electronic har de markedets største lager af CO2 alarmer. Her er det muligt at finde en CO2 alarm, der passer til den enkeltes behov.

Københavns Låsesmed på Frederiksberg står klar alle tider på døgnet

Next Story »

Fordelen med avanceret adgangskontrol til hjemmet

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *