Jeg fandt en bedemand i Ballerup online, der stod for bisættelsen

Står du tilfældigvis og har brug for en bedemand i Ballerup, så vil jeg gerne anbefale dig at bestille en online. Jeg skulle have arrangeret en bisættelse i byen, og det var den første, jeg nogensinde havde ansvaret for, så jeg vidste ikke meget om det. Derfor søgte jeg efter en bedemand på nettet.

Jeg fandt så ud af, at jeg kunne bestille min bedemand i Ballerup online, og faktisk derved spare rigtig mange penge. Helt naturligt, så havde jeg selvfølgelig min tvivl omkring det at benytte mig af en bedemand, der blev fundet online, så jeg ringede til dem og vi fik en rigtig god samtale omkring, hvordan bisættelsen kunne foregå.

Det var rart at få snakket med dem om både mine egne og deres ideer til en bisættelse, og der gik ikke lang tid, før vi var enige omkring udformningen, og dermed gav jeg bedemanden i Ballerup lov til at stå for alt det praktiske arbejde.

Som jeg starter med at skrive i dette indlæg, vil jeg helt sikkert anbefale denne bedemand i Ballerup, der stod for at arrangere en af de mest bisættelser, jeg nogensinde har været vidne til. Det var også rart, at jeg ikke skulle stå for noget, men bare kunne dukke op i kirken.

Næste gang jeg skal til begravelse bliver virkelig ikke rar

Next Story »

Ingen begravelse uden en bedemand

2 Comments

 1. Anne Larsen
  31. januar 2012

  Jeg kan godt nikke genkendende til hvad du skriver. Jeg har selv nydt godt af en bedemand der var god til at guide og hjælpe mig igennem den svære tid. Jeg stod foran at skulle arrangere en bisættelse, og var ved at gå helt fra snøvsen. Heldigvis kunne bedemanden godt fornemme det og hjalp alt hvad han kunne. Se det er service!

  Svar
 2. Poul
  1. maj 2012

  Tak for tippet om at man kan finde en bedemand online. Jeg anede slet ikke, den branche havde rykket ud på internettet – men det er godt nok dejligt.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *