frokost

Virksomheder begynder at åbne igen – har I styr på frokosten?

Der er blevet prikket hul på genåbningen af Danmark, og det betyder, at virksomheder landet over også stille og roligt begynder at komme i gang. Mange medarbejdere har arbejdet hjemme i denne periode, hvilket har betydet, at den fysiske arbejdsplads stort set har været lukket helt ned. Det har haft konsekvenser for eksempelvis frokostvirksomheder og rengøringsvirksomheder. Men nu hvor tingene lige så stille tager fart, er det på tide at tage disse ting til efterretning igen. Har I for eksempel styr på frokostordningen? Det afhænger nok af, hvordan I fik jeres frokost leveret før lockdown.

Mange virksomheder har fundet ud af, at der kan være fordele i, at medarbejdere arbejder hjemme noget af tiden. Lockdown har potentielt vist, at man godt kan være både produktiv og effektiv, mens man er hjemme. Derfor er der formegentlig også nogle virksomheder, der vil tage dette i betragtning fremover. Sådanne faktorer er gode at medtænke i frokostordningen. Kan man nøjes med et mindre antal kuverter? Eller skal der på udvalgte dage være flere/færre kuverter? Hvis I samarbejder med et fleksibelt frokostfirma, kan en sådan ordning godt lade sig gøre.

Hvorfor frokostordning?

Hvis I ikke tidligere har benyttet jer af en frokostordning, er det måske på tide, at I undersøger mulighederne nu. For der er mange fordele ved at kunne tilbyde et fast og lækkert måltid hver dag til de ansatte. Frokostordningen udgør et vigtigt personalegode, som jeres medarbejdere faktisk kan bruge. Det frigiver mere tid til dem derhjemme, da de ikke skal sørge for madpakken, og så har de et højdepunkt at se frem til hver dag. Et lækkert måltid med ernærende og gode råvarer kan resultere i stabil koncentrationsevne og faktisk også højere produktivitet – hvert fald hvis der er tale om en sund frokostordning.

Hos udvalgte frokostfirmaer kan du få tilsendt tilbud på forskellige former for frokostordninger. Du har altså mulighed for at beskrive lige præcis den mad, I ønsker, og så få tilbud på det. På den måde får I den ønskede mad til den bedst mulige pris – og uden I selv behøver bruge ret meget tid på det.

Vigtigt med 3 gode måltider om dagen

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *