Bestil dine træpiller online og hent dem i Tyskland

Bor du tæt på den tyske grænse, har jeg et rigtigt godt råd til dig, hvis du leder efter en måde at spare nogle penge på. I Tyskland kan du nemlig købe billige træpiller, da der kun betales 7 % i moms, og det kan hurtigt blive til en stor årlig besparelse.

Sådan gør du

Hvis du gerne vil spare penge på varmeregningen, så er træpiller det oplagte valg, og bor du tæt på grænsen, er det ideelt for dig at købe dem i Tyskland. Her betaler du som sagt kun 7 % i moms sammenlignet med de 25 %, vi betaler her i Danmark.

Det foregår således, at du går ind på denne hjemmeside og bestiller de træpiller, du skal bruge. Når bestillingen er godkendt, vil du få besked om, hvornår du kan hente træpillerne. Der plejer ikke at gå mange dage, før de er klar til afhentning. Under bestillingen har du to muligheder; du kan enten vælge selv at hente træpillerne på lageret ved grænsen, hvilket er oplagt for dig, der bor tæt på grænsen, eller som ofte tager dertil. Du kan også vælge at få en fragtmand til at hente træpillerne i Tyskland og aflevere dem på din adresse, hvilket er ideelt for dig, der bor langt fra grænsen, og som ikke har mulighed for selv at tage dertil for at hente dem. At få en fragtmand til at hente og bringe træpillerne koster naturligvis lidt ekstra, men det kan godt betale sig, når man som sagt sparer pengene på momsen.

Har du ikke råd eller lyst til at bruge penge på en fragtmand, kan afhentningen af træpiller fra Tyskland som regel kombineres med en tur til grænsen, hvor der kan købes stor ind af sodavand, slik, alkohol og hvad man ellers kan købe.

Next Story »

Er du glad for at sidde foran pejsen?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *