Køb træpiller – lær mere om hvad du skal holde øje med ved køb af træpiller

Køb af træpiller kan ske på mange forskellige måder. Dog anbefaler jeg – især hvis du er en storforbruger af træpiller – at du bruger en lille smule tid til at lave lidt research, før du ligger dig fast på din leverandør. Konkurrencen indenfor træpillemarkedet er ganske intens, og hvis du finder den rette leverandør, så kan du let spare adskillige hundrede kroner på dine køb af træpiller.

Køb af træpiller – hvad skal jeg holde øje med?

Det første, jeg synes, at du skal fokusere på, er naturligvis prisen. Prisen på køb af træpiller i Danmark ligger typisk på omkring 1800 til 2200 kroner for lidt under et ton (fra mellem 900 kilo og op til 1 ton typisk).

Alternativt, så kan du forestå dine køb af træpiller i Tyskland, hvor der er mange firmaer, som specialiserer sig indenfor dette område. Priserne er markant lavere i Tyskland med et niveau, som ligger på omkring 1500 til 1800 kroner for (igen) lidt under et ton.

Træpillernes karakteristika

Den anden ting, som jeg synes, du skal holde øje med, er træpillernes karakteristika og deres kvalitet: Hvad er vandindholdet; hvor meget slagger-dannelse er der; er der meget smuld i poserne; og dannes der meget aske. Alle disse faktorer skal også tages i betragtning i dine køb af træpiller.

Min veninde og hendes mand er begyndt at fyre med træpiller

Next Story »

Energimærkning af hus ved boligsalg og nybyggeri

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *