Trådløs sender og modtager – Vil lave min egen trådløse ringeklokke

For et par uger siden gik min ringeklokke i stykker. Det er jo hvad der sker og dens alder taget i betragtning, kunne det vist heller ikke komme bag på nogen. Så jeg tog ud for at købe en ny ringeklokke, men fandt hurtigt ud af at den teknologiske udvikling på dette område svarer til en tid før månelandingen. Derfor har jeg besluttet at bygge min egen ringeklokke ud af en gammel mp3 afspiller, men jeg har også brug for en trådløs sender som kan sende signal fra knappen ude ved døren, hvilket jeg ikke har været i stand til at finde.

Min set op er jo i grunden ganske enkelt. Knappen sider ude ved døren og da det er upraktisk at trække en ledning, skal signalet altså sendes trådløst. Inde i et skab i min entre sidder så en lille boks jeg har lave, som indeholder en gammel mp3 afspiller og har forbindelse til to strategisk placerede højtalere, naturligvis med indbygget forstærker. Jeg har så arrangere det så enkelt at der faktisk bare er to ledninger som skal forbindelse, for at den begynder at afspille min ringeklokke lyd. Men igen har jeg brug for en trådløs sender og vel egentlig også en modtager.

Som allerede forklaret har jeg ikke været i stand til at finde en trådløs sender og modtager som kan bruges til dette formål, så nu spørger jeg her og håber på det bedste.

Elektroniske butiksklokker – Humørbestemte ringetoner

Next Story »

Foto scanning har gjort min farmors plejehjem helt moderne

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *