tandlægevagt

Tandlægevagt giver råd til behandling og forebyggelse

Tandlægecenter Højbro Plads har tandlægevagt, og de har oplevet utallige skader på tænder og tandkød gennem årene. Men hvad er det egentlig, der rammer danskerne, når de vælger at ringe til tandlægevagten? Her få du en oversigt over nogle af de mest almindelige skader og uheld, danskerne udsættes for.

Tyggeskader

Noget helt elementært som rammer mange af danskerne, er tyggeskader. Det forekommer ofte, når man indtager sprøde madvarer eller sejt kød. Enten kan tænderne ikke klare belastningen, eller også tygger man så hårdt og længe, at man ender med ramme tungen eller kinderne. Tandlægevagten oplever, at det kan være smertefuldt at få en tyggeskade, og det anbefales, at man tygger sin mad omhyggeligt.

 

Tyggeskader kan også give ødelagte tænder eller akut tandpine, og derfor behandler tandlægevagten alle former for skader.

 

Tandlægecenter Højbro Plads’ tandlægevagt har gjort det nemt at få hjælp, hvis uheldet er ude. De har åbent alle ugens dage inklusiv helligdage uden, at der forekommer ekstra gebyr. Det er nødvendigt, da en knækket tand eller betændelse i tandkødet sjældent er planlagt, og det er ikke holdbart at gå rundt med smerter, fordi tandklinikkerne ikke har åbent.

 

Behandlingsformer hos tandlægevagten

Hos tandlægevagten kan du få mange forskellige typer behandlinger. De tilbyder blandt andet rodbehandlinger, proteser og implanter. Du kan læse mere om, hvad Tandlægecenter Højbro Plads’ tandlægevagt tilbyder her.

De kan hurtigt og effektivt identificere problemet, samt hvad der skal gøres for, at du kommer dig 100 %. De er eksperter på deres felt og har flere års erfaring inden for branchen. Klinikken har hele 6 tandlæger og 3 klinikassistenter tilknyttet, og de står til rådighed hele døgnet rundt.

Tandsmerter er noget de fleste oplever, men hvad skyldes det

Next Story »

Tandblegning i Hellerup – gå sommeren i møde med hvide tænder

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *