Om 4 måneder er der råd til større bryster

Jeg ønsker mig så inderligt at få større bryster! Jeg drømmer ikke om at få Pamela Andersson-bryster. Jeg vil bare gerne have den samme størrelse som jeg havde inden jeg tabte 15 kg fedt! Jeg brugte en C skål. Nu er jeg helt nede på en A skål.

En anden grund til at jeg gerne vil under kniven for at få større bryster er at mine bryster efter det store vægttab er blevet ret så slappe. Det kan både tydeligt ses samt mærkes. Det værste er at mine kæreste også kan se den store forandring.

Jeg har været til konsultation hos en kirurg og det gik vældig fint. Jeg har bare klar til at hoppe ud i det! Der er bare et enkelt lille problem; jeg har ikke råd til større bryster!

Jeg har en lille opsparing, men den rækker langt fra til større bryster. Jeg har regnet ud at, hvis jeg begynder at spare op fra denne måned, har jeg råd til at få operationen om cirka halvandet år. Så tålmodig er jeg ikke!

Jeg har talt med min mor om mit brændende ønske om at få større bryster. Hun gik faktisk med til at låne mig nogle af penge. Det er langtfra hele beløbet, men det er sødt af hende alligevel.

Heldigvis kan man låne nogle penge gennem det privathospital, som jeg har været til konsultation på. Det vil jeg helt klart benytte mig af! Hvis alt går som jeg gerne vil have det, kan jeg få operationen om 4 måneder. Det bliver top nice!

Min faster tager Avosol hver dag og føler sig ti gange yngre!

Next Story »

Det er smart at få laserbehandling mod rynker

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *