Sol film i fødselsdagsgave

Min lillebror fik sin første bil for et halvt år siden som han er super glad for. Han har brugt meget tid og mange penge på at sætte den i stand, men han er endnu ikke helt færdig med at modulere den som han godt kunne tænke sig den skal se ud. Det eneste han nu mangler er sol film, men det har han slet ikke råd til endnu.

Jeg ved hvor meget han har knoklet for at tjene penge til at købe en bil og derefter sætte den i stand. Og inden da havde han knoklet for at tjene penge til at få kørekort. Jeg er så stolt af ham, at jeg har besluttet mig for at give ham sol film til hans bil i fødselsdagsgave. Det fortjener han virkelig!

Jeg har allerede lavet en aftale med værkstedet om at vi kommer forbi med hans bil om 2 uger. Min lillebror aner slet ikke at jeg gerne vil betale for sol film til hans bil. Jeg har bare spurgt ham om han ikke har lyst til at køre mig den dag aftalen ligger, fordi min bil er på værksted og skal hentes. Heldigvis havde han intet imod at hjælpe mig, hvilket gør mig mere glad for at betale for den længe ønskede sol film. Jeg ser frem til han reaktion, når jeg på værkstedet afslører den rigtige plan.

Overvejelser om chiptuning af diesel til min bil

Next Story »

Billig autohjælp

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *