Snak om sexlegetøj og det hele bliver så meget mere enkelt

Her for et års tid siden fandt jeg mit livs kærlighed, hun er helt fantastisk og det er hun fortsat, ikke mindst på baggrund af hendes dejlige åbensindet væsen. Jeg kommer fra et tidligere forhold, hvor at min daværende kæreste var meget åben omkring sex og sexlegetøj. Nu skal det ikke lyde som om, at sex er det største fundament for mig i et forhold, men jeg ser det som en vigtig ting.

Min nuværende kæreste har fra dag ét af, været meget åben omkring det her emne, hun har ikke selv en så åbent baggrund, fra sine egne tidligere forhold, men hun har virkelig gjort en indsats for den del af vores forhold. Sexlegetøj kan jo godt virke meget ekstremt for nogle mennesker, det var ikke tilfældet med min kæreste, men hun var lidt skeptisk omkring visse ting.

Det jeg vil frem til at sige er, at det kan være en god ting at sætte sig ned, stille og roligt fortælle om de tanker man har gjort sig og derfra få afklaret helt præcist, hvor at grænserne går. Når der er sexlegetøj involveret, så er det vigtig at begge parter er åbne og enige om grænserne, det har vi virkelig haft gode erfaringer med og vores sexliv er blevet udvidet med lidt sexlegetøj.

Next Story »

Red dit ægteskab og tag til en parterapeut

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *