Der er en meget stor grund til at interesserer sig for SEO arbejde

SEO er et online begreb der har taget om sig, i de sidste par år. Det er ikke længere nok bare at se godt ud, der skal også være struktureret kabling under motorhjelmen. Jeg snakker selvfølgelig i metafor for at lette stemningen lidt, men det er faktisk ret essentielt, med en ordentlig tilgang til søgemaskineoptimering.

Søgemaskineoptimering, der også forkortes  SEO (search engine optimization) er den mere tekniske del af det, at hav en moderne hjemmeside online. I korte træk går det ud på nøgleord, link strukturer og den måde, at søgemaskinerobotterne læser sig ned igennem indhold på hver enkelt side, ikke mindst hjemmesidens startside.

Med SEO optimering er det muligt, at give en hjemmeside et kraftigt løft i forhold til søgeresultater på bestemt udvalgte ord og korte sætningsstykker. Når folk søger på disse ord, kan man via en god SEO sikre, en relativ høj placering i de søgeresultater, der f.eks. fremkommer i Google. Jo højere en hjemmeside ranker, jo mere trafik vil den generere i kraft af en høj placering i søgeresultaterne.

Annoncer via Google AdWords er i den grad moderne online marketing

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *