Låsesmed Frederiksberg eller Nørrebro – Leder efter anbefalinger

Ja nu har der altså været indbrud i virksomheden igen. Det er jo sket før, hvor vi også fik fat i en låsesmed som vi troede kunne håndtere opgaven, men det var åbenbart ikke tilfældet. Det værste er faktisk at der ikke er blevet stjålet noget, men at der i stedet er blevet begået en masse hærværk. Jeg tror aldrig at jeg kommer til at glemme for slemt det så ud da jeg Mandag morgen. Nuvel, man skal jo ikke græde overspildt mælk, og således lever vi nu igen efter låsesmed på Nørrebro, Frederiksberg eller omegn.

Vi kunne naturligvis bruge en hvilken som helt låsesmed som har kompetencerne i orden, men vi har et princip i firmaet om at bruge lokal arbejdskraft så vidt muligt. Sagen er jo den at vi bor lige på grænsen, så om det er en låsesmed på Frederiksberg eller en låsesmed på Nørrebro gør ikke den store forskel alt i alt.

Prisen er heller ikke særlig vigtig, så længe at vi får hvad vi betaler for naturligvis. vi vil bare gerne undgå fremtidige indbrud. Jeg ved godt hvis indbrudstyvene vil ind så komme de ind, men om ikke andet kan vi vel undgå hærværk. Så hvis du kender en god låsesmed på Frederiksberg eller Nørrebro, vil jeg meget gerne vide det.

Arne Jacobsen ægget kopi – Som var det den ægte vare

Next Story »

Låsesmed Østerbro gav mig mit barn tilbage

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *