Kagepynt: Fondant og pastafarver er uundværlige i mit køkken

Bloggen hedder jo Amore, som de fleste nok ved betyder kærlighed på italiensk, så derfor synes jeg, at dagens indlæg skal handle om kærlighed, men ikke en hvilken som helst slags. Nej det skal nemlig handle om min kærlighed til kagebagning og kagepyntning, for jeg har netop lige bestilt en masse fondant og pastafarver hjem, som jeg skal bruge til et nyt projekt.

I min familie har vi en tradition med, at vi skal have en overdådig kage til nytår, og den har jeg selvfølgelig meldt mig til at lave i år, og jeg er allerede gået i gang med at eksperimentere, for i år skal den virkelig være overdådig, har jeg besluttet mig for.

Derfor er jeg som sagt allerede gået i gang med at forberede mig, og jeg har derfor netop bestilt en masse fondant og pastafarver hjem, som jeg skal bruge som fundament til den overdådige kagepynt, jeg også har bestilt hjem.

kagepynt

Når jeg pynter kager, så bruger jeg stort set altid både kagepynt, fondant og pastafarver. Det er alt sammen noget, som er fast inventar i mit køkken, for uden pastafarver, kagepynt eller fondant er det altså svært at lave en fin kage, så det er standardudstyr i mit køkken.

Med de mængder af pastafarver, fondant og kagepynt jeg bruger, så kan det godt betale sig at se sig lidt for, når der skal findes leverandør, og her er jeg personligt rigtigt glad for Bagetid.dk, som jeg køber alt mit udstyr og kagepynt hos.

Pizza: Do or dont?

Next Story »

Mit pizza udstyr kommer mig endnu en gang til undsætning

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *