50 år Julefrokost fødselsdagfest – Kan varmt anbefales

Jeg kan forestille mig at overskriften lyder en smule mærkeligt, men lad mig forklare. Jeg har netop hold et brag af en 50 års fødselsdag, men sådan en bliver jo ikke stablet på benene af sig selv, og da jeg jo er blevet en gammel kone, besluttede jeg mig altså for at nogle andre måtte tage sig af det. Men hvem? Jeg havde aldrig før brug en fest arrangør, og kendte heller ikke umiddelbart nogen som havde, men så var det at jeg kom i tanke om årets firma julefrokost, som var noget af det mest fuldendte jeg nogensinde har oplevet.

Det skulle vise sig at være en lidt kompliceret opgave at få at vide hvem der rent faktisk havde arrangeret omtalte julefrokost. Faktisk er det kun fordi at jeg har en god veninde i bogholderiet, at det lykkedes. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor det skulle være så besværligt. Det var vist noget med at festen var gået for meget over budget, eller noget i den retning, men det er jo også lige meget.

Jeg fandt endelig frem til dem der havde arrangeret vores julefrokost, kontaktede dem vedrørende min fødselsdagsfest. Først var de ikke særlig imødekommende, for de var allerede travl optaget, men da det gik op for dem at der “kun” var tale om cirka 50 gæster, blev tonen en anden. Det kunne de sagtens klare. Jeg skulle bare beslutte mig for hvad jeg skulle have at spise, om jeg skulle have live musik, hvilket jeg naturligvej skulle, gæstelister, og alle den slags petitesser, så skulle de nok klare resten.

Således blev en julefrokost til en fantastisk fødselsdagsfest, og jeg skulle stor set ikke røre en finger. En stor tak herfra.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *