Min mand ønskede sig Google optimering fra et SEO firma

Hvad giver man en mand der har alt? Det ved jeg ikke, men jeg gav min mand Google optimering, fra et SEO firma, i julegave, fordi det har han ønsket sig i lang tid nu, og jeg vidste at han ville blive rigtig glad for det.

Hvorfor give sin mand Google optimering fra et SEO firma, tjae, det ved jeg ærlig talt ikke, men jeg kan da sige, at man burde give sin ægtefælle hvad de ønsker sig, uanset hvor tåbeligt det måtte være. Altså, man skal ikke gå mod sit eget moralske kodeks, men man skal heller ikke lade en nedladende holdning, til noget tåbeligt ens mand ønsker sig, være det, der afgør hvorvidt det er det man giver ham i gave.

Jeg fandt et SEO bureau, som ville lave et gavekort på Google optimering til mig, som så rigtig godt ud. Jeg ved ikke hvordan jeg ellers ville have givet ham det, det er ret så træls at give gaver, som ikke er pakket ordentlig ind og ser ud som om man ikke har lagt nogen energi i det.

Jeg kan fortælle jer at han blev meget glad for sin gave fra det SEO firma, som han selv sagde, da han havde pakket det ud; jeg havde sådan ønsket mig Google optimering.

Next Story »

Social media marketing bør suppleres af noget søgemaskineoptimering

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *