Gardiner i gave er et no go

Min veninde ønsker sig nye gardiner i fødselsdagsgave. Hvad er det for et kedeligt ønske? Helt ærligt, sådan noget går man selv ud og køber en kedelig mandag eftermiddag, også gemmer man sine fødselsdagsønsker til noget sjovt og spændende.

 

Jeg ville aldrig i mit liv ønske mig gardiner i gave, for jeg synes nærmest, at det ville være pinligt at bede om af mine venner og familie, for det er på en eller anden måde også noget personligt, som man selv burde tage ud og vælge.

Jeg har i hvertfald ikke tænkt mig at forære min veninde gardiner i fødselsdagsgave, så vil jeg hellere finde på noget selv, også må hun bytte det, hvis hun ikke bliver glad for gaven. Jeg ville bare ikke kunne se mig selv i øjnene, hvis jeg gav hende det hun ønsker sig.

Det var godt, at jeg ikke gik ud og købte gardiner til hende, for hun endte med at få seks forskellige sæt, og hun har kun to vinduer, så det var alligevel en gave, som hun måtte ud og bytte. Hun blev tilgengæld rigtig glad for min gave, selvom hun ikke havde ønsket sig den

Markiser er fede

Next Story »

Mit nye tag

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *