Fugt i kælder – hold dit hus’ fundament tørt.

Vær opmærksom på fugt i din kælder

Hvert år rammes flere danske boligejere af fugt i kælderen. Problemet opstår ved, at husets fundament ikke længere er i stand til, at holde fugt og vand fra den omkringliggende jord ude, og derved ophober der sig fugt i husets mur- og træværk. Dette kan på sigt være med til, at gøre boligen væsentligere mere vanskelig at opvarme, der er risiko for, at der udvikler sig skimmelsvamp i de udsatte rum. Det dårlige og usunde indeklima kan være skyld i, at de beboere der opholder sig i de udsatte boligarealer kan udvikle astma og allergi. Yderligere kan fugt være med til at skade inventar og ting som tøj i boligen.

Når du oplever fugt i kælder anbefales det derfor, at du får undersøgt, hvordan din boligs fugtsituation ser ud. Fugt i kælder er ikke noget der forsvinder af sig selv, og jo længere tid der ventes med, at tage aktion overfor problemet, des værre kan problemet vise sig at blive. Der findes virksomheder der tilbyder gratis fugttjek, hvor du vil få en professionel måling og vurdering af din boligs fugtsituation og, hvor du kan få sparring i forhold til, hvordan fugt i kælderen bedst afhjælpes.

Den danske installationsvirksomhed Drytech specialiserer sig i teknologien elektro-osmose, og tilbyder gratis fugttjek af din bolig. Yderligere garanterer virksomheden pengene tilbage, hvis deres produkt Drymat System – som de er eneforhandler på i Danmark – ikke leverer de forventede resultater. Drytechs løsninger er billigere end andre metoder i forbindelse med afhjælpning af fugt i kælder. Det er væsentligt billigere og monteringen er langt fra så omfattende, som eksempelvis et omfangsdræn.

Du kan læse om Drytechs løsninger i forhold til fugt i kælder her, hvor du yderligere kan finde kontaktinformation til virksomheden.

Mistænker du fugt i hjemmet?

Next Story »

Er du vidende nok, når det kommer til forsikringer?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *