Julefrokost med festudlejning

Her i weekenden var jeg til årets første julefrokost hos en af mine veninder. Jeg kunne se på Facebook, at hun havde inviteret næsten 50 mennesker, og jeg glædede mig derfor en del til at se, hvordan hun havde tænkt sig, at vi alle sammen skulle være i hendes lille 2-værelses lejlighed.

Jeg fandt dog ud af, at hun slet ikke havde tænkt sig, at vi skulle være i lejligheden. Hun havde nemlig valgt at benytte sig af festudlejning.

Jeg havde aldrig før hørt om festudlejning, så for de af jer, der er i samme båd, vil jeg kort forklare, hvad det går ud på, da det egentlig er ganske simpelt.

Min veninde havde nemlig bare kontaktet en virksomhed indenfor festudlejning, og de havde sørget for at opstille et stort festtelt i hendes gård. Samtidig havde de sørget for både varmelamper, service og endda gulvbelægning, så vi ikke skulle sjokke rundt i den nyfaldne sne.

Selvom jeg ved første øjekast syntes, at det så temmelig koldt ud, var der dog derfor ganske lunt og hyggeligt inde i teltet.

Jeg har som sagt aldrig selv benyttet mig af festudlejning, men efter at have set hvor stor en succes det var til min venindes julefrokost, vil jeg absolut overveje at gøre brug af det næste gang, jeg selv skal holde fest.

Hvem kan arrangere events i forbindelse med en firmafest?

Next Story »

Læs om fordelene ved serviceudlejning og partytelte

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *