Et kort besøg hos min tandlæge i Hellerup

Så er der kun én dag til jeg har ferie! Det er virkelig bare skønt. Har I også snart ferie? I dag har jeg været forbi min tandlæge i Hellerup, fordi jeg skulle til det årlige tandeftersyn, og det gik over al forventning.

Jeg har faktisk altid haft lidt af en tandlægeskræk, og det er selvfølgelig ikke noget, som jeg er voldsomt stolt af, selvom jeg ved, at mange mennesker har det, men den forsvandt faktisk, da jeg skiftede til min tandlæge i Hellerup. Underligt ikke?

Det er ikke bevidst, men jeg tror, at det skyldes, at min tandlæge i Hellerup er virkelig sød og dygtig på samme tid. Jeg føler mig i trygge hænder, hvilket er noget, som jeg ikke har prøvet før hos en tandlæge, så det er jo fantastisk.

tandlæge hellerup
Tandeftersynet gik rigtigt godt, og jeg havde ingen huller eller noget som helst, hvilket jo er rigtigt positivt, og så fik jeg også en tur til Hellerup ud af det.

Hvad har I lavet i dag?

E cigaretter – lær mere om hvad e cigaretter er, og hvad de indeholder

Next Story »

En spændende fremtid for Casper Tingkær

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *