Drømmer du om at flytte til udlandet? Gør det dog!

Hej igen kære læsere! Nu er det igen tid til et nyt indlæg, og i dag skal vi gøre drømme til virkelig!
Ønsker du at opleve verden fra et andet sted?

Vi alle har da drømt om at flytte til et andet land, hvad enten det blot er et års tid eller to, eller om det er for resten af livet! Jeg har selv gjort det, og gør det stadig. Jeg har drømt om at flytte til Spanien, Brasilien, Australien, Frankrig, Japen – ja, you name it! Jeg har altid været sindssyg eventyr- og rejselysten, og det vil nok aldrig ændre sig. Og det håber jeg da så sandelig heller ikke, at det gør.

Hvilke steder har du drømt om, eller drømmer du stadig om at flytte hen? Lad mig endelig høre! Det kunne være, at jeg lige pludselig delte drømmen med dig!

Jeg har selv flyttet til udlandet et par gange. Både til England og Portugal. Det har begge gange kun været af et par år, men det er nogle af de bedste oplevelser, som jeg har haft i mit liv. Og jeg ville ikke bytte minderne og oplevelserne ud for noget som helst. De fleste er måske ikke lige så spontane som jeg, men gør virkelig dig selv en tjeneste og hop ud i det. Du vil ikke fortryde det! Flyttebilen venter allerede.

flyttefirma

Besværligt at flytte udenlands? Ikke længere!
Mange tænker straks på, hvilke udfordringer der følger med sådan en flytning til udlandet, hvor man er nødsaget til at rive rødderne delvist op og flytte pælene. Det var selv nogle tanker, jeg fik, da jeg flyttede for første gang til England. Jeg frygtede det værste, men min lyst efter at prøve noget nyt oversteg frygten for en lille smule besvær.

Det var dog på ingen som helst måde så slemt, som jeg havde frygtet. Tværtimod var det faktisk forbavsende nemt – hvis du ellers er smart, og får lidt professionel hjælp!

Efter at have tænkt det lidt igennem, gik mine tanker på, at der da måtte være en nemmere måde at flytte alle sine ting til et andet land, og det var der da sørme også. Jeg fik fat i et professionelt flyttefirma, der var specialiseret i at flytte lige fra et enkelt møbel til et helt hus fra et land til et andet.

Jeg flyttede efterfølgende hjem til dejlige, lille men kolde Danmark igen, hvor jeg blev… 3-4 år har det vel været. Derefter begyndte det at krable i mine fingrer igen, og lysten til en ny oplevelse trængte sig på. Jeg havde hørt en hel masse godt om Portugal fra en masse englændere, hvis foretrukne feriested er Portugal. Det fik jeg lyst til at prøve, og der gik ikke længe før, at jeg var faldet på plads i sydens varme. Sikke et skønt land, og virkelig dejlige, glade, og gæstfrie mennesker!

Det samme flyttefirma som jeg brugte første gang til England og hjem igen, tog jeg kontakt til, og der var intet problem, og de ordnede alt for mig.

Så gør du drømmen til virkelighed, så gør brug af et flyttefirma!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *