Studér boligadministration i København

Har du overvejet at studere boligadministration eller vil du blot høre mere om området kan du her læse om mulighederne for at studere i København.
Ejendoms- eller boligadministratoruddannelsen er en privat deltidsuddannelse.

Det er derfor muligt at have et arbejde samtidig med at man uddanner dig. Der er endvidere ingen adgangskrav for at blive optaget på uddannelsen, som giver ret til den beskyttede titel Ejendomsadministrator/Property manager, forkortet EA. Uddannelsen som giver eleven et samlet eksamensbevis udgøres af fire obligatoriske samt to valgfri fag. Man kan også vælge blot at kvalificere sig på nogle enkelte fagområder ved at deltage i et eller flere af de enkelte fag efter eget ønske. Man får naturligvis udstedt et kursusbevis på sin deltagelse.
Uddannelsen tage to år
Selve uddannelsen er tilrettelagt således at den kan gennemføres på enten to år, eller ved at gennemføre den over en længere årrække. På denne måde har man mulighed for at arbejde samtidig med at man studerer eller, for eksempel, at tage et år i udlandet. Uddannelsen starter op hvert efterår. Her bliver de introducerende fag, blandt andet, udbudt. I foråret starter et nyt semester med en række nye fag.

Det anbefales typisk, at man starter op på uddannelsen med de introducerende fag i efteråret. Men afhængigt af situationen, den enkeltes uddannelsesønske samt erfaring kan man også vælge at starte op på et af fagene i foråret. Uddannelsen bliver tilrettelagt, således at man kan deltage i flere af de fag, der bliver udbudt inden for en sæson, hvis man ønsker det. Undervisningen foregår i København.

Faget ”Introduktion til boligadministration” løber over fire ugentlige undervisningsgange, mens uddannelsens øvrige fag løber typisk over en periode på 9-10 ugentlige undervisningsgange. Forberedelsestid er nødvendig, og der bliver gennemsnitligt gennemgået 50-70 sider hver undervisningsgang.
Hvis ikke man har mulighed for at deltage i holdundervisning grundet arbejde eller at man bor langt fra København har man mulighed for fjernundervisning.
Kurset gennemføres derudover som selvstudium, og der indgår en del afleveringsopgaver.

En byggegaranti er et must når du skal have lavet en tagrenovering

Next Story »

En tilbygning i Værløse koster ikke mere end andre steder

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *