Min faster tager Avosol hver dag og føler sig ti gange yngre!

Jeg har en faster, der er nogle år ældre end min far. Hun fyldte 65 for nogle måneder siden, og selv om hun har dyrket gymnastik og holdt sig i form stort set hele sit liv, var hun begyndt at beklage sig over, at hun var begyndt at være mindre bevægelig og smidig. Derfor var hun begyndt at tage Avosol to gange om dagen.

Vi var ude for at besøge min faster her i sidste uge, og uden jeg vidste, at hun var begyndt at tage kapslerne fra Avosol, kunne jeg tydeligt mærke, at min faster virkede meget mere frisk og rørig end normalt. Og så måtte hun jo fortælle om sin mirakelkur.

Hun virkede også mere glad og man kunne næsten ikke mærke, at der er næsten femten års forskel på hende og min far. Og min far blev nærmest helt misundelig på sin søster, fordi hun var så frisk. 🙂

Jeg synes, det er utroligt, så stor en forskel, at en lille kapsel med avocado og soja kan gøre for ens krop. Min faster har taget Avosol i fire måneder, faktisk siden hun havde fødselsdag, og hun siger, hun ikke har tænkt sig at stoppe.

Før var jeg skeptisk over for helsekost

Next Story »

Om 4 måneder er der råd til større bryster

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *