Army bukser moderne igen

Jeg var ude at shoppe i går med min kæreste og blev introduceret for den nye efterårsmode. Jeg oplever tit at moden ikke falder helt i min smag, og jeg kan slet ikke forstå, hvordan designere kan få folk til at gå i så grimme kreationer, som de sikkert hurtigt har designet for at nå deres deadline. Men i går så jeg, at det sidste nye er army bukser og det er bestemt noget jeg bryder mig om!

Jeg går selv i army bukser og andet army lignende tøj, men jeg har aldrig nogensinde set min kæreste i noget lignende og jeg havde heller ikke troet at jeg nogensinde ville komme til det.

Jeg kunne se på hende at hun godt ville prøve et par army bukser i går, men hun turde slet ikke hoppe ud i det, da det normalt slet ikke er hendes stil. Jeg pressede hende dog til at gøre det, og det kom til at koste mig 600 kr.

Bukserne sad helt perfekt på hende, og det var vi begge enige i. Jeg var helt vild med synet af min kæreste i army bukser og derfor sagde jeg at jeg gerne ville købe dem til hende.

Det endte med at jeg slet ikke fik købt noget, men da vi kom hjem gik jeg direkte ind på den army webshop som jeg plejer at handle hos og købte nogle T-shirts samt et pat army bukser til mig selv. Det var en god følelse

Army tøj i top kvalitet fra dansk webshop

Next Story »

Casino-tur i et skræddersyet jakkesæt

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *