Tips og tricks angående personlig effektivitet

I dag skal det handle om noget, som jeg har tænkt en del over i løbet af weekenden, nemlig personlig effektivitet. Det er nemlig noget, som man altid kan forbedre, men hvordan gør man lige? Læs mere om det her.

Jeg deltog for et stykke tid siden i et kursus i personlig effektivitet hos Supplement, og der fik jeg nogle gode tips og tricks til, hvad man selv kan gøre for at forbedre sin personlige effektivitet.

Hvis der er nogle af jer, der også godt kunne tænke sig at blive klogere på, hvordan man kan forbedre sin personlige effektivitet, så synes jeg, at det vil være en god ide at deltage i dette kursus. Jeg kan selvfølgelig godt videregive jer nogle tips, men jeg er sikker på, at I vil få langt mere ud af det, som underviseren på kurset fortæller.

personlig effektivitet

Indtil da kan du dele dine tanker om personlig effektivitet med os andre her på bloggen.

Next Story »

Hvad kan parterapi i Nordsjælland gøre for mig?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *