Der skal en del rengøringsmidler til for at shine min lejlighed op

Sidste weekend flyttede jeg ind i min nye lejlighed. Det er den første lejlighed jeg helt selv har købt. Den har stået tom i noget tid, så nu skal den have en ordentlig rengøring, for den er virkelig beskidt. Jeg må ned i den lokale Føtex og købe en masse nye rengøringsmidler, for jeg kommer ikke langt med de par rester jeg har taget med fra den gamle lejelejlighed.

En af grundene til at jeg købte lejligheden, var, at jeg kunne se, at den kunne blive utrolig flot hvis bare den fik en omgang maling og en ordentlig rengøring. Jeg har allerede malet hele lejligheden, så nu er det bare rengøringen der mangler. Jeg tror det bliver en dyr omgang, når jeg skal ned i Føtex og købe rengøringsmidler, for der skal købes til trægulv, fliser, vægge, løkken og meget mere.

Men det er altafgørende at jeg får det gjort i en fart, for det er slet ikke til at holde ud at bo i al den snavs. Jeg savner duften af rengøringsmidler i mit hjem. Ikke fordi jeg er fuldstændig rengøringsvanvittig, men jeg kan nu godt lide lugten af et rent hjem. De fleste producenter parfumerer jo også deres rengøringsprodukter, så det er noget som holder ret længe

Billige rengøringsmidler er ikke så svære at få fat i længere.

Next Story »

Leder du efter en vinduespudser i Århus?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *