Mine lækre sunde kager uden sukker

På det sidste er jeg blevet meget bevidst om sukkers indflydelse på kroppen, og derfor har jeg besluttet at skære al forarbejdet sukker ud af min kost. Det betyder ikke, at man ikke kan spise noget, der er sødt, for naturen byder heldigvis også på søde produkter. F.eks. er der jo en del frugtsukker i frugt, og når man bager, så er det dejligt at bruge dadler, figner og abrikoser. Det giver en helt fantastisk smag, som man ikke skal tage fejl af. Det er både sødt og sundt.

Det er klart, at man stadig ikke bare skal spise ubegrænset af de søde tørrede frugter, men vælge sine kalorier med omhu. Ikke fordi jeg er fortaler for at tælle kalorier, men jeg synes, at det er en god ide at tage vare på sin krop, og hvis man ser, at man begynder at bule ud uhensigtsmæssigt, jamen så må man jo justere på sin kost og evt. dyrke noget mere motion.

kage uden sukker

Mad er skønt, og jeg elsker virkelig at bage, så jeg ville være ærgerlig, hvis jeg aldrig kunne få noget sødt. Når jeg rigtig skal forkæle mig selv, så bager jeg en kage med kokosolie, kakaopulver, dadler og nødder. Det er bare en super lækker og faktisk ret mættende cocktail. Det kan jeg varmt anbefale, hvis I ligesom mig gerne vil barbere kemien ud af jeres mad.

Der findes masser af god inspiration på nettet og masser af opskrifter på sunde alternativer til købekager og slik.

Bon Appetit!

E cigaretter – lær mere om hvad e cigaretter er, og hvad de indeholder

Next Story »

Hvad kan parterapi i Nordsjælland gøre for mig?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *