Fedmeoperation

kender I Gastriballs fedmeoperation? Please hjælp mig

Jeg har i lang tid gået og overvejet, om jeg skulle have en fedmeoperation eller ej. Jeg er en moden kvinde, der har en del ekstra kilo på siden, og det er begyndt at gå ud over min glæde i hverdagen. Jeg skammer mig, når jeg er ude og købe ind – især, når der ryger noget ned i indkøbskurven, jeg godt ved ikke er sundt. Men man kan heller ikke leve fuldstændig asketisk hele tiden. Ellers går det bare helt galt med slik, sodavand og fastfood på et tidspunkt. Nogle der har det på samme måde?

En fedmeoperation kunne måske være svaret for mig, men jeg er virkelig i tvivl. Jeg har læst på Gastriballs hjemmeside, at deres fedmeoperation foregår uden kirurgi, hvilket jeg er rigtig glad for. Ellers ville jeg nok slet ikke overveje det. Man får en ballon implanteret i maven, som så skaber en mæthedsfornemmelse, så man spiser mindre. Man skal have et BMI på over 27, og her ligger jeg et godt stykke over. Min mand er den bedste i verden, fordi han støtter mig hver dag og siger, jeg er smuk, som jeg er. Det hjælper virkelig meget, men inderst inde ved jeg godt, det er begyndt at gå ham på. Jeg kan egentlig ikke huske, hvornår jeg begyndte at tage så meget på, men en dag var det som om, jeg bare vågnede op og havde taget 40 kilo på. Jeg tror, at en fedmeoperation kan være starten på mit vægttab; et vægttab jeg vel og mærke er opsat på at fastholde!

 

Nogen der har prøvet en fedmeoperation fra Gastriball?

Er der nogen, der kan hjælpe mig? Måske har I nogle gode råd, eller kender nogen, der har været i samme situation som mig? Jeg har kigget på rigtig mange sider, men umiddelbart læner jeg mig op ad Gastriballs fedmeoperation, der foregår uden et kirurgisk indgreb. Man har jo hørt de mest væmmelige historier om folk, som ikke er vågnet op efter, de er blevet bedøvet, og kropsåbninger der ikke er blevet lukket ordentligt, hvilket har resulteret i store smerter hos patienten. Jeg kender slet ikke markedet godt nok endnu, men jeg håber, der er nogen derude, der kan hjælpe mig. Jeg har også overvejet bare at spise sundere og dyrke let motion fra nu af, men hvis man kan få en fedmeoperation først, kan det måske være en god kickstart på et ordentligt vægttab.

 

Ballonen ser faktisk helt flot ud

Er der nogen af jer, der har set billeder af, hvordan en maveballon ser ud? Jeg så et billede på Gastriballs hjemmeside, og den ser faktisk lidt flot ud. Den er vidst nok lavet af silikone (jeg er ikke helt sikker). Til dem der er interesserede, kan I se ballonen, de bruger til en fedmeoperation her.

Måske den minder lidt om et andet slags implantat, hvis I forstår ;). Der er også en fin video på deres hjemmeside, som faktisk gør det hele meget overskueligt, men hvis der er nogen, der har gode inputs, så kom endelig med dem.

Jeg kunne godt tænke mig at få min former tilbage fra ungdommen. Dengang kunne jeg sagtens gå på stranden, når vejret var godt, og der var faktisk mange, der kiggede efter mig. Det var også her, jeg mødte min mand – min helt fantastiske mand, som jeg ikke ville bytte for noget her i verden. Jeg har nogle gange haft mareridt om, at jeg så ud som jeg gør nu, dengang jeg for 30 år siden mødte min mand, Jens. Men i stedet for at komme over og sige hej, går han lige forbi mig – og vi ses aldrig mere. Det er nok mit lave selvværd, der spiller ind, men jeg har aldrig været så bange, som når jeg er vågnet op efter det mareridt. Jeg tror, at en fedmeoperation kan være det første skridt mod et bedre selvværd, kropsbillede og selvtillid –selvtillid til at være glad igen, fylde indkøbskurven med det jeg vil og lysten til at gå på stranden igen.

Privathospital til kosmetiske indgreb

Next Story »

Det er vildt, hvad et skræddersyet jakkesæt kan gøre

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *