Jeg vil have mit eget byggefirma en dag

Hvem vil ikke gerne have sit helt eget byggefirma? Jeg ved ihvertfald, at jeg rigtig godt kunne tænke mig at have mit eget en dag, for jeg arbejder for et nu, men en dag vil jeg gerne selv være chef for det hele, og den dag ser jeg frem til.

 

Der er absolut intet galt med det byggefirma, som jeg arbejder for nu, men det kunne bare være lækkert, hvis jeg selv havde folk, der arbejdede for mig og ikke omvendt, for jeg er ikke altid lige modtagelig overfor ordre.

Jeg har været ved dette byggefirma i mange år, så det er jo også på tide at komme videre i livet kan man sige, men det er altid nemmere sagt end gjort, for man skal jo også lige have kapitalen til at starte sit eget, og den kan hurtigt blive dyrt.

Indtil videre vil jeg fortsætte med at arbejde for dette byggefirma, men en dag, så vil jeg være min egen mand, og det er drøm, der er stor nok til, at jeg ved, at den vil gå i opfylelse, det er stensikkert, og jeg vil være den bedste chef.

Next Story »

Alle mine opgaver om gulvafhøvling

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *